vineri, 28 mai 2010

Specimene de Mall

Aia de-i vezi prin fiecare mall, cu treaba.

Pitzi - clasicul exemplar de femela pradatoare in cautare de reduceri. La rochii sau tigai. Inarmata cu poseta a la Moni, tocuri, cele sase celulare si ochelarii imensi, negri, pitzi va face zi si noapte inconjurul teritoriului, in cautare de noi si noi lucruri de cumparat.
Mama oropsita - imbracata in haine lejere, jelindu-se la telefon cu prietena de picioarele umflate care o impiedica sa poarta tocuri de 50cm ca "pe vremuri". Inevitabil cara una sau mai multe odrasle dupa ea si nenumarate sacose de cumparaturi.
Tzoparlanul de mall - cu treling, lant gros de aur si tricoul Adidas supraelastic cu doua marimi mai mic (ce-i lasa la iveala burta), slapii vara si pantofi Armani cu varf rasucit in sus iarna, vaneaza in haita, alaturi de unul chiar mai multe exemplare de Pitzipoanca.
Babuta - inainteaza cu 2 metri pe ora, in baston, cu zece mii de sacose in spinare. Trezeste mila.

Voi mai stiti? Eu pe-astia ii vad cel mai des.
Lily

Un comentariu:

  1. Doamne,pe bune de nu ma streseaza astia. Mai ales mamele alea ma enerveaza,si pustoaicele de 15-16 ani cu fite pana-n varful initialei de aur a numelor lor pe care o au de obicei atarnata de gat de un lantisor fin ca doar na,ne aduce tata aur din Maganazalia(ce-o fi aia)..de parca aurul nu-i tot aur. Ma rog,ceva de speriat cu specimenele astea.

    RăspundețiȘtergere