luni, 17 mai 2010

Un mar pe zi si multe altele


Inainte sa incep postarea, vreau sa adaug un A.S (antescriptum, ce, n-ati mai auzit?), in care sa justific faptul ca, in ultima vreme, ma inspira foarte mult postarile de pe alte bloguri. In afara de cei deja prezenti pe pagina Goodies pe Net, o sa o adaug azi pe Iulia, bloggeritza de pe www.nimicuri1.blogspot.com. Acum, referitor la vechea zicala, "un mar pe zi te tine departe de doctorii", am doar o nelamurire. Imi amintesc ca si la scoala avusesem, printr-a doua, un text la citire in care ne invata sa mancam fructe/legume, sunt sanatoase, blah-blah. Si acum, nelamurirea mea: pai orice copil sanatos la cap care a citit macar o data in viata Alba ca Zapada ce sa mai creda, mai, dupa faza asta?
Eu in orice caz, sunt rupta in doua. Nu vreau sa patesc virgula ca Alba ca Zapada sau ca Iulia!
Lily

5 comentarii:

 1. Sa recapitulam...ai zis ca orice COPIL SANATOS LA CAP ramane oarecum speriat..dar uiti ca un copil sanatos la cap si-ar da seama,adica ar observa,ar retine,etc! ca marul fusese otravit. Si ca,bonus,poate fi scuipat daca nu ne place. :)

  p.s. Iar cel care nu-i sanatos la cap n-ar manca nici ca scrie acolo,si nici n-ar tine minte faza cu otrava din mar. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. @Andreea mda, right, poate fi scuipat daca nu ne place, nu m-am gandit...dar daca virgula copilul e SANATOS LA CAP, dar totusi un piculetz, na...prost? o sa uite sa scuipe. Lily

  RăspundețiȘtergere
 3. Pai ori e prost ori e destept,daca nu ii spune ma'sa ca ala fusese otravit..:-j

  RăspundețiȘtergere
 4. @Andreea - nu mai inteleg nimic... :D
  Lily

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc pentru recomandare, chiar e o surpriza placuta. Si da, aveti mare grija cu merele :P

  RăspundețiȘtergere