miercuri, 28 iulie 2010

Get him to the Greek

Un film usurel, cu cateva faze beton si in general misto. Si hei, joaca si P. Diddy in el, care chiar are ceva talent actoricesc (poate nu ma pricep, dar eu stiam ca asta-i rapper).
Aaron Green e un tip destul de tanar, ambitios si care ia lucrurile in serios (are prietena stabila). Acum a primit o misiune de care depinde cariera lui: sa mearga la Londra ca să aducă un rocker superstar la The Greek, faimoasa sala de concerte din Los Angeles, pentru un concert de relansae.
Aldous Snow e un muzician genial, dar o despartire urata de un supermodel si o cariera care se duce pe apa sambetei l-au transformat intr-un dezastru ambulant. Satul de lingusitorii care il inconjurau şi dezamagit de cel mai recent esec al carierei tipul incepe sa ia droguri si sa bea in cantitati industriale.
Numaratoarea inversa pana la concert incepe. Naivul Aaron trebuie sa se descurce cu mofturile lui Snow, dar si cu dealerii din L.A, cluburile de noapte si tentatiile vietii alaturi de un rocker superstar, totul ca sa-l aduca pe acesta la the Greek.
Grade: 4/5

2 comentarii:

  1. Super! Mai vazusem odata trailerul acestui film si chiar ma gandeam atunci ca mi-ar placea sa il vad, dar... am uitat :)) Asa ca iti multumesc ca vrand-nevrand... mi-ai adus aminte ;))

    RăspundețiȘtergere