sâmbătă, 11 septembrie 2010

Am revenit!

Scuzati lipsa si neglijenta adresate blogului cat timp am fost plecata in vacanta (e greu sa gasesti zone cu wifi chiar PESTE TOT). Dar acum am revenit - pentru scurt timp, caci incepe scoala si eu tot nu mi-am terminat temele :)
Oricum, vin cu o alta plangere la adresa poporului roman. Poza o aveam ascunsa bine prin calculator de cateva saptamani si abia acum am scos-o de la naftalina. Se facea ca mergeam cu mama spre centura, trecusem de Berceni si imgb si era ditamai busonul. Si domnul din imagine se hotaraste sa faca hop pe trotuarul ingust de pe marginea soselei si s-o ia pe scurtatura. Nu e nimic nou, am mai vazut faze de-astea de mii de ori, dar inca mi se pare strigator la cer. Ar fi fost mai bine cu filmulet, dar m-am grabit, na.

3 comentarii:

 1. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. Lilllyyyy!!!!! treci pe blog,have to talk with you.

  RăspundețiȘtergere